Vi har alltid haft en Puli tillsammans med våra Bergamasco. Vi köpte vår första egna Puli 2000. Det var en vit tik från Bedecan Kennel. Redan tidigare hade vi köpt en vit tik till vår dotter från Kennel Brianda.

Efter två år utan Puli bestämde vi 2012 att köpa vår nuvarande lilla svarta tik från Kennel Häxeboet (Häxeboets Fraggle Rock Vips). Våra Bergamasco verkade glada åt att åter ha en liten retsticka i familjen. Det var ju bara färgen som skilde från den tidigare lilla kompisen.

Precis som tidigare Puli har Frida helt och hållet tagit över kommandot i familjen. Det är hon som högljutt talar om när Bergamascerna behöver gå ut eller deras vattenskålar är tomma.

Frida är utställd en mängd gånger och har hunnit bli både Nordisk och Baltisk Champion. Hon har även fått 9 CACIB men alla har ännu inte hunnit bli fastställda av FCI så det Internationella Championatet är inte klart ännu. Hon är friröntgad, ögonlyst och BPH beskriven.

Under Påsken 2015 var vi i Ungern och parade Frida med Cseri-Subas' stjärna Zala. På Valborgsmässoafton fick vi besked genom ultraljud att hon var dräktig. Vi hoppas således få valpar på Sveriges Nationaldag. Då finns det dubbel anledning att hissa flaggan!